Alles over 90 jaar V.V. Boekoel

Ballonvaart VV Boekoel 6 juni 2020
 

In 2020 bestaat VV Boekoel 90 jaar. Dat laten we natuurlijk niet zonder meer voorbij gaan. Het wordt groots gevierd met diverse activiteiten. Van één ervan maken we nu al melding.
We gaan (voor de 5e keer) een grote spectaculaire ballonvaart organiseren en wel op zaterdag 6 juni 2020, met een uitwijkmogelijkheid naar 19 juni en 10 juli 2020 bij minder geschikt weer. Iedereen kan mee, dat wil zeggen, iedereen die minimaal 1 meter 20 is. Ballonvaren is een nogal dure liefhebberij, maar we hebben de prijs omlaag weten te brengen naar slechts € 145,00 p.p. (tot 12 jaar € 110). Voor dat bedrag krijgt u een ballonvaart, champagnedoop na afloop, vluchtcertificaat, terugreis naar de opstapplaats en bovendien een aardige attentie. We gaan opstijgen vanaf de voetbalvelden in Boukoul. Het is een avondvullend programma: het uitvouwen en vullen van de ballons, instappen en gelijktijdig opstijgen, de ballonvaart, de landing, inpakken, champagnedoop met certificaten, terugreis en natuurlijk nog even “napraten”. Als u zeker wilt zijn van deelname kunt u zich nu al aanmelden bij onderstaande adressen. U kunt reserveren per telefoon of per e-mail, waarna een afspraak gemaakt wordt en u uw kaart kunt betalen op Raborekening:
NL07RABO0346299241, t.n.v. 90-jarig jubileum VV Boekoel.

Bovendien kunt u een Ballonvaart-cadeaubon kopen (bv voor de kerst), voor als u iemand wilt verrassen. Wacht niet onnodig als u mee wilt, we moeten vroegtijdig het aantal ballonnen vastleggen. Minstens één keer in je leven moet je het gedaan hebben, dit is een buitenkans. Een twintigtal personen hebben zich al aangemeld, maar we verwachten minstens 100 deelnemers, er zijn al weddenschappen afgesloten op een aantal van 200! Het belooft een gigantisch spektakel te worden.
Voor alle informatie en/of aanmeldingen kunt u terecht op de volgende adressen:
Leon Hendriks, Tel. 06-27850417, la.hendriks@ziggo.nl
Geert Janssen, Tel: 06-57375038, getijena@hetnet.nl
Frans v/d Broek, Tel: 06-50496933, fcm.vandenbroek@home.nl

Corona-update


Ivm de Corona crisis zijn we genoodzaakt ons jubileum een jaar uit te stellen. Het nieuwe feestweekend wordt 3-5 sept. 2021. Het programma wijzigt vooralsnog niet. Ook de ballonvaart verhuist naar het voorjaar, onderstaande tekst is dus nietmeer up-to-dat maar voor de volledigheid hebben we de tekst tijdelijk behouden. We houden jullie op de hoogte.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------